Forespørsler sendes til:
oslo@rolflycke.com

Stenflex ble grunnlagt i 1965. De produserer og utvikler kompensatorer i gummi og stål.
Rolf Lycke AS representerer Stenflex i Norge.

 

I over 50 år  har STENFLEX® gummikompensatorer vært det foretrukne fleksible rørforbindelseselementene som brukes i industriell utstyrsproduksjon, maskinkonstruksjon, apparatproduksjon og rørledningskonstruksjon. Tilkoblingene imponerer med sine kompenserende og dempende materialegenskaper, så vel som deres evne til å ta opp bevegelse fra rørledningen for å beskytte tilstøtende komponenter.

 

For å tilby våre kunder maksimal pålitelighet og presisjon med STENFLEX® stålekspansjonsfuger, designer og konstruerer Stenflex skjøtene ved hjelp av aller siste CAD teknologi. Stenflex sitt ingeniørteam simulerer form, funksjon og installasjon før idriftsetting, slik at ekspansjonsleddene er enkle å installere og fullt utstyrt for å motstå påførte belastninger.

 

Svivelledd brukes som roterbare rørforbindelsesstykker, og installeres i rørledninger som er utsatt for trykk. Ved tøffe driftsforhold og høyt trykk er de det ideelle tilkoblingselementet, enten de brukes til flytende eller gass med temperaturer fra –50 ° C til +260 ° C.

 

Gummi-metall koblinger til rør er installert spesielt for å fange opp uønskede lydoverføringer, og dempe vibrasjoner i rørledninger. Typiske bruksområder er bl.a sykehus og skoler, da dette er steder der støy forårsaket av industrielt utstyr, pumper eller brennere kan være veldig forstyrrende.

 

For mer info, ta kontakt med oss på tlf 23244210, eller send forespørsel til oslo@rolflycke.com

Mer info om Stenflex produkter finner du også på:
www.stenflex.com